Vermoedelijk dezelfde overvaller slaat twee keer in een kwartier toe

  • Eindhoven

Vermoedelijk dezelfde dader is verantwoordelijk voor twee overvallen op dinsdag 18 augustus 2020 in Eindhoven. Hoewel hij in een kwartier tijd twee snackbars overviel, wist hij slechts bij één een klein geldbedrag buit te maken.

Update

Sinds de uitzending zijn er 9 tips binnengekomen. Deze tips gingen met name over de scooter van de overvaller. Weet u wie hij is? Geef het door.

Zijn eerste doelwit die avond was snackbar ’t Belske op de Heezerweg. Op bewakingsbeelden is te zien hoe hij arriveert op een scooter, de snackbar binnengaat en een pistool op de eigenaar richt. Die geeft zich echter niet gewonnen en jaagt, samen met zijn vrouw, de overvaller met een stok de zaak uit.

Vastberaden

Blijkbaar is hij vastberaden, want nog geen kwartier later verschijnt vermoedelijk dezelfde man bij een snackbar aan de Donizettilaan. Op de beelden is te zien hoe hij naar binnenloopt en de eigenares begroet, om haar vervolgens te bedreigen met een wapen.
Met een klein geldbedrag als buit weet hij wederom op een scooter te vluchten. Hij rijdt weg in de richting van de Karel de Grotelaan.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

De snackbarhouders schatten de dader ongeveer 18 jaar oud. Weet u wie hij is of heeft u hem ergens gezien? Geef het alstublieft door.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Eindhoven

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER