Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Babbeltruc bij bejaarde man (85) en pinnen met gestolen bankpas

Opsporing Verzocht Preloader

De man wordt slachtoffer van een laffe oplichtingstruc.

update

Vreemd genoeg geen enkele reactie. Wie herkent de man alsnog?

Op zaterdag 25 mei wordt er in Koog aan de Zaan bij een bejaarde man (85) aangebeld. Er staat een man, zogenaamd van de Ouderenzorg, met een cadeaupakket voor de deur. Voor ontvangst moet hij zijn bankpas door een door de man meegebracht apparaatje heen halen en zijn pincode intoetsen. Achteraf blijkt pas dat hij alleen wat barbecue-aanmaakblokjes en een blikje kattenvoer van de man kreeg. Zijn bankpas werd tijdens de babbeltruc snel omgewisseld voor de bankpas van iemand anders.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Pinnen

Er zijn bewakingsbeelden van de man die geld opneemt met de gestolen bankpas.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdag 25 mei getuige geweest van de babbeltruc bij een bejaarde man (85) in Koog aan de Zaan?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de pinner?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de man met de gestolen bankpas zien pinnen?

Kijk ook eens naar