Bende winkeldieven uitgebreid gefilmd

Achter in elk geval negen winkeldiefstallen in het Oosten van het land blijkt dezelfde groep daders te zitten. De politie kan u de vier mannen laten zien die, in wisselende samenstelling, van eind december tot half januari op pad waren om verzorgingsproducten te stelen.

Bij sommige van de diefstallen gebruikten de verdachten een mesje om de beveiliging van verpakkingen te manipuleren. Opvallend genoeg stopten ze zo’n mesje in hun mond voordat ze met buit de winkel uit liepen.

Paar honderd euro per keer

Per keer dat de dieven toesloegen, maakten ze voor een paar honderd euro aan producten buit. Dat deden ze in Nijkerk, Apeldoorn en Markelo bij drogisterijketens en in Hengelo bij een supermarkt.

Wie weet meer?

De politie vermoedt dat de mannen nog steeds actief zijn, zij het mogelijk in een andere regio. Heeft u een idee over hun identiteit of weet u waar de politie hen kan vinden, neem dan alstublieft contact op.
Ook als u crèmes of andere verzorgingsproducten van onder meer het merk Biodermal op verdachte wijze te koop aangeboden heeft gezien, hoort de politie graag van u.

Geef uw tip door

Uw tip over een of meer van de mannen doorgeven kan als volgt:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar