Bewoner bedreigd door twee mannen

Een bewoner van de Oud Nieuwlandseweg in Ouddorp werd op woensdag 10 februari 2021 bedreigd door twee mannen. De politie heeft duidelijke beelden van de daders.

update
teaser-date

06-07-2021 21:59

Sinds de uitzending zijn er acht reacties binnengekomen over deze mannen. Deze reacties gingen met name over hun kleding. Meer informatie over de daders zelf blijft welkom.

Het gebeurde die woensdag rond 19.50 uur. Het vermomde tweetal belde die avond bij de woning aan en vroeg aan de zoon van het slachtoffer, die de deur open deed, of zijn vader aanwezig was.

Doorladen vuurwapen

Toen de vader in de deuropening verscheen, werd hij direct ernstig bedreigd. Eén van de mannen haalde daarbij een vuurwapen tevoorschijn en laadde dat door. 
Uit angst gooide het slachtoffer direct de deur dicht, waarop de twee mannen vertrokken. Ze gingen te voet in de richting van de Westerweg.

Motief onduidelijk

Het is onduidelijk waarom deze mannen bij het slachtoffer aan de deur verschenen. Heeft u hier een vermoeden over of weet u wie de twee mannen zijn? Geef het alstublieft door. Dit kan ook anoniem.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar