Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Brandstichter verwoest drie auto’s

Zaterdagochtend 21 december 2021 stak een nog onbekende man een auto in brand op de Kerkhofstraat in Hattem. Aan de bewakingsbeelden te zien, had de man het heel gericht op deze auto voorzien. Twee auto’s die er vlakbij stonden raakten ook total loss.

Op bewakingsbeelden is te zien dat de dader rond 05.20 uur de ruit van de auto intikte, iets naar binnen gooide en vervolgens brand stichtte. Vooraf echter, leek hij aan de hand van het kenteken nog extra te controleren of het om de ‘juiste’ auto ging.

Gefilmd in omgeving

De politie heeft de eigenaar van de auto uitvoerig gesproken, maar die weet niet wie de dader kan zijn. Enkele weken hiervoor werden zijn banden al eens lek gestoken. Hopelijk herkent iemand de brandstichter aan de hand van de camerabeelden. Hij is behalve op de Kerkhofstraat ook in de directe omgeving gefilmd.

Ondanks zijn gezichtsbedekking, is zichtbaar dat de man waarschijnlijk een lichte huidskleur heeft. Hij had een grijze capuchon op, droeg verder donkere kleding en had een zwarte tas bij zich. Achter op zijn jas zat een witte opdruk; zegt die u iets, geef het alstublieft door.

Help de politie

  • Wie weet of vermoedt iets over de brandstichter?
  • Wie heeft informatie over een mogelijk motief?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar