Brandstichting in appartementencomplex aan de Goudbaard

196 bewoners moesten worden geëvacueerd.

update

De rechercheurs kunnen aan de slag met uw 3 tips.

In de vroege ochtend van zondag 26 oktober om 04.45 uur is de eerste melding van een brand. De parkeergarage onder een appartementencomplex staat in lichterlaaie. Als de hulpdiensten ter plaatse komen is al heel snel duidelijk dat het om een hele grote brand gaat. Alle bewoners van de appartementen boven de garage moeten hun huis uit.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er zondag 26 oktober in de vroege ochtend getuige geweest van de brandstichting op in het appartementencomplex aan de Goudbaard in Bergen op Zoom?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Schade

Van de in totaal 66 appartementen zijn er 28 dusdanig beschadigd dat ze onbewoonbaar zijn verklaard.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de man is die de avond voor de brand nog in diezelfde parkeergarage lag te slapen?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aangestoken

De brand in de parkeergarage blijkt aangestoken. Door wie en waarom is nog onduidelijk.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de brandstichters mogelijk zaterdag 25 op zondag 26 oktober 2015 al eerder bij, of in de omgeving van, het appartementencomplex gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Belangrijke getuige

De avond voor de brand, zondagavond 25 oktober, lag er in de parkeergarage een man te slapen. Dat de man de brand heeft overleefd is zeker. Hij moet dus wakker geworden zijn. Mogelijk door de dader of daders. Hij kan hele belangrijke dingen gezien hebben.

Kijk ook eens naar