‘Controleur’ overrompelt ouder echtpaar en besteelt hen

De uiterst brutale dader die op 25 februari 2021 in Boxtel een babbeltruc uitvoerde, slaat vermoedelijk vaker toe. Hopelijk herkent iemand de man aan de hand van de camerabeelden.

In een seniorencomplex aan de Monseigneur Bekkersstraat belde hij aan bij een bejaard echtpaar, dat hij vervolgens overrompelde. Met alleen de woorden “Ik kom controleren” stierde hij hun woning door. Voor de bewoners goed en wel doorhadden wat er gebeurde, was de man al vertrokken – met een buit van zo’n zeshonderd euro.

Kastjes en lades geopend

De zogenaamde controleur wordt rond 40 jaar oud geschat en heeft een lichte huidskleur. Hij spreekt correct Nederlands en had zijn zwarte haar die dag achterover gekamd.
Hij bleef tijdens de ‘controle’ de bewoners steeds een stap voor, waardoor hij kans zag allerlei kastjes en lades te openen. Op die manier maakte hij onder meer een geldkistje buit en twee portemonnees met daarin bankpasjes, contant geld, een rijbewijs en een id-kaart.

Het complex aan de Monseigneur Bekkersstraat Preloader
Het complex aan de Monseigneur Bekkersstraat
Het complex aan de Monseigneur Bekkersstraat Preloader

Wie herkent de verdachte?

De politie vermoedt dat de brutale dief vaker toeslaat en wil hem zo snel mogelijk kunnen aanhouden. Weet of vermoedt u wie de man is en/of waar hij zou kunnen zijn? Neem alstublieft contact op.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de gedupeerden

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar