Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Daders van brute straatroof gezocht

Op donderdagmiddag 16 november is omstreeks 14.40 in Hulst een zeer grove straatroof gepleegd.

In het midden van Hulst ligt het Cornelis de Vosplein. Daar heeft een 57-jarige man die dag zijn auto geparkeerd, hij werkt bij de speelhal iets verderop. Als hij om 14.40 uur weer naar zijn auto loopt, komt er een man aangerend die hem nog voor hij in kan stappen aanvalt. Zijn handlanger is te zien op een scooter. Als de dader weer vlucht, springt hij bij die persoon achterop. Het slachtoffer krijgt tijdens en na de roof gelukkig veel hulp van betrokken omstanders. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vluchtroute

Na de beroving rijden de twee straatrovers via de Grote Markt – Gentsestraat weg. Ze worden voor het laatst gezien op de Gentsevaart, ter hoogte van het Shell benzinestation. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een idee door wie de straatroof in Hulst is gepleegd? 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement

De straatrover heeft een lichtgetinte huidskleur, is in de twintig, zo’n 1.70 tot 1.75 lang, tenger en heeft een lang smal gezicht. Verder heeft hij donker kort haar, bruine ogen en had hij een stoppelbaardje.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Eerder gezien

Zo’n drie kwartier voor de beroving - om 14.00 uur - zag een getuige hem al op de kruising Lange Nieuwstraat/grote Begijnstraat. Waarschijnlijk om niet op te vallen was hij toen druk bezig met zijn telefoon. Een kwartiertje later wordt hij ook nog gezien voor café De Prince of Wales. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader al eerder gezien die donderdagmiddag 16 november? 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Scooter

De beroving wordt uitgevoerd met een zwarte Yamaha T-Max. Op de motorscooter zit een in België gestolen kentekenplaat MAKJ617. Opvallend detail van de bestuurder: Hij draagt een witte integraalhelm met aan de zijkant twee opvallend rode hoorntjes, ook wel duivelshoorntjes genoemd. Verder leek deze man ongeveer 25 jaar, donkergetint en had hij donkere ogen en lichte baardgroei.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een vermoeden wie de bestuurder van de scooter is?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar