Diefstal uit kluisjes van sportschool

Twee bezoekers van een sportschool werden op 24 april 2018 op slinkse wijze bestolen. De dader is sindsdien nog steeds op vrije voeten.

Ondanks dat beide slachtoffers hun kluisjes keurig hadden afgesloten, wist de man deze toch open te krijgen. Uit beide kluisjes zijn o.a. bankpassen meegenomen, met één daarvan is ook daadwerkelijk voor duizenden euro’s gepind. Vermoedelijk zit dezelfde man achter de diefstallen.

Opvallende tatoeages

Dader Preloader
Tattoo van de verdachte
Dader Preloader

Gelukkig zijn er wel bewakingsbeelden en een duidelijk signalement van de verdachte. Doordat de slachtoffers de man hebben zien rondhangen in de sportschool, weten ze dat hij opvallende tatoeages heeft. Onder andere een tekst-tatoeage op zijn rechter kuit en vermoedelijk een geel/groene tribal of wapen-tatoeage op zijn rechter bovenarm.

Bewakingsbeelden

De verdachte is door meerdere bewakingscamera’s vastgelegd, o.a. in de Mediamarkt in Utrecht. Het is een blanke tot licht getinte man. Hij heeft een normaal postuur, is rond de 1.70m lang en tussen de 30 en 40 jaar oud. De man heeft gemillimeterd donker haar/ is zeer kalend en heeft op de beelden een stoppelbaardje. 

Die dag droeg hij een opvallende zwarte muts met drie witte X’en, een blauw trainingsjack en rode sportschoenen met een witte zool. Achterop zijn grijze rugzak zit een groot, wit Adidas-logo.

Herkent u de man op de bewakingsbeelden?

Help het onderzoek verder:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar