Diefstal van 7 onderwaterscooters

In de ochtend van zaterdag 23 april 2016 wordt bij een duikschool in Westerhoven ontdekt dat er is ingebroken. Zeven kostbare onderwaterscooters van het bedrijf, plus toebehoren als accu-laders en navigatie-units, zijn gestolen. Dieven hebben het gemunt op professionele duikapparatuur.

update

Op 15 maart zijn een 26-jarige man en een 28-jarige vrouw, beiden uit Helmond, aangehouden in verband met deze diefstal. De buit is nog niet terecht, dus blijf zeker in de duikwereld goed opletten of de scooters ergens worden aangeboden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Onderwaterscooter

Een onderwaterscooter wordt door duikers gebruikt als zwemhulp. Je kunt er met weinig energie, grote afstanden mee afleggen. Zulke onderwaterscooters worden alleen gebruikt in de duikwereld. Mogelijk is het opgevallen dat de spullen daar sinds april zijn aangeboden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bonex - serienummer

Alle scooters zijn van het merk Bonex. Ieder exemplaar is voorzien van een serienummer. Dat is aan de onderkant te vinden, zoals aangegeven op deze foto.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gestolen exemplaren met uniek serienummer

ECOS # 328 + Lader QCSECOS # 329 + Lader QCSECOS + # 327 + Lader QCSREFERECE # 218 + Lader MascotREFERENCE # 219 + Lader Mascot DISCOVERY # 336 + Lader QCSDISCOVERY RS # 337 + Lader QCS

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de bovengenoemde onderwaterscooters heeft gestolen of in zijn bezit heeft?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet of er sinds april ergens onderwaterscooters worden aangeboden?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar