Dieven maken rolsteiger buit

Twee dieven in Esbeek hadden zondag 7 juli 2019 een doelgerichte missie: het buitmaken van een rolsteiger. Bij deze diefstal zijn ook een aanhanger gestolen én zijn gestolen kentekenplaten gebruikt.

update
teaser-date

21-04-2020 20:37

Ondanks de elf binnengekomen tips zijn de mannen nog niet herkend. Weet u wie dit zijn? Geef het door!

De missie startte in Eindhoven. In de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 juli 2019 reed daar een auto De Koppele in, waarschijnlijk een Peugeot 206. Kort daarna drentelde een man door de straat. Na enige tijd stopte hij bij een Volvo, haalde hij daar de kentekenplaten vanaf, en ging hij ervandoor.

Rolsteiger van bouwbedrijf

Soortgelijke rolsteiger Preloader
Soortgelijke rolsteiger
Soortgelijke rolsteiger Preloader

De gestolen kentekenplaten (36-DL-ST) werden vervolgens gebruikt op een groen/blauwe Volvo met dakdragers en een opvallend, licht stuur. Dit voertuig verscheen op zondag 7 juli op het industrieterrein Mierbeek in Esbeek.

Aan de rotonde van de Notelstraat is een bouwbedrijf gevestigd, waar de dieven het voorzien hadden op een aanhanger met daarin een metershoge rolsteiger.

Aanhanger gedumpt in Oirschot

De aanhanger werd een dag later teruggevonden in Oirschot. De Layher-rolsteiger, type Uni van 2.85 meter hoog en 1.50 meter breed, is nog altijd niet terecht.

Wie weet meer?

Neem alstublieft contact op als u meer informatie heeft over de daders.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar