Opsporing Verzocht Preloader
alert

GEZOCHT: Luciano Dijkman (24) en Sherwin Benshomin Windster (27). Beiden ontsnapten op dinsdagavond 21 juni rond 20.30 uit een TBS-kliniek in Nijmegen. Ze gingen ervandoor in een witte Volkswagen Golf met zonnedak. Ziet u (een van) deze mannen, benader hen niet zelf. Meer informatie, waaronder signalementen van Dijkman en Windster, vindt u op de website van de politie.

double-arrow

Dood 40-jarige Jan Elzinga bij de ingang van het zwembad aan de Langestraat

40 mensen belden en wat blijkt: de bewuste auto is vrijwel meteen erna in Marum in brand gestoken. Het blijkt een Chrysler Voyager te zijn die 3 juli is gestolen in Gelderland. De politie zoekt nog altijd de negroide man met kroeshaar die achter het stuur zat. Mogelijk heeft hij al vanaf 3 juli in deze Chrysler gereden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op dinsdag 10 juli rond 07.00 uur getuige geweest van het schietincident aan de Langestraat in Marum voor de ingang van het zwembad waarbij de 40-jarige Jan Elzinga dodelijk werd getroffen?  - Wie weet waar de negroïde bestuurder met kroeshaar is?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de Chrysler tussen dinsdag 3 juli en dinsdagochtend 10 juli ergens gezien of heeft in die periode misschien wel andere verdachte voertuigen in Marum of bij de parkeerplaats Trimunt gezien?

Kijk ook eens naar