Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Dood 86-jarige man

Het lichaam van John Smidt werd in een sloot bij de Vissersverkorting in het plaatsje Westdorpe gevonden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de nacht van 22 op 23 oktober in het Zeeuwse Axel getuige geweest van de moord op de 86-jari ge John Smidt?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er vannacht iets gezien of gehoord rond de hondenuitlaatplaats aan de Eisenhowerlaan in Axel wat met de moord te maken zou kunnen hebben?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er bij de Visserverkorting in Westdorpe waar het lichaam van meneer Smidt werd gevonden of op de route daartussen iets gezien of gehoord wat met de moord te maken zou kunnen hebben?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de grijze Mitsubishi Carisma met kenteken 10-PF-RT ergens gezien, weet waar hij op dit moment is of waar die op 23 oktober heeft gereden?

Kijk ook eens naar