Dorp opgeschrikt door nachtelijke plofkraak

Aan de Rietdekkershof in Nieuw-Dordrecht, in de Drentse gemeente Emmen, werd op zondagochtend 12 maart 2023 een plofkraak gepleegd. Drie personen veroorzaakten daar bij de Geldmaat twee explosies, met tienduizenden euro’s schade tot gevolg.

Een vierde persoon bestuurde de vluchtauto: een donkerkleurig Audi, vermoedelijk van het type A7. Volgens een getuige was die auto voorzien van witte kentekenplaten.

Neem contact op als u meer weet over deze Audi Preloader
Neem contact op als u meer weet over deze Audi
Neem contact op als u meer weet over deze Audi Preloader

Klazienaveen

Ongeveer een uur voor de plofkraak is zo’n zelfde Audi gezien in Klazienaveen, komende vanuit de richting Weiteveen. Het is mogelijk dat dit de auto betrof met de daders erin. Heeft u de auto mogelijk ook ergens gezien of weet u waar die sinds die 12e maart kan zijn (geweest), meld het alstublieft.

Geef uw tip door

De daders hebben niets buit kunnen maken, maar de schade die ze aanrichtten is fors. Omwonenden van het dorpshuis zijn enorm geschrokken die nacht.
Kijkt u alstublieft naar de camerabeelden en neem contact op als u iets aan de mannen meent te herkennen. Uw tip doorgeven kan als u dat liever doet natuurlijk ook anoniem.

Contact

Informatie delen met de politie kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar