Drietal besteelt kwetsbare, bejaarde vrouw

Een destijds 83-jarige mevrouw werd in Moergestel de dupe van een groepje criminelen die doelbewust een wat zwakker slachtoffer hadden gekozen. De politie vermoedt dat het drietal vaker toeslaat. Gelukkig zijn er beelden waar de twee mannen en een vrouw duidelijk op staan.

update
teaser-date

13-07-2021 21:13

Inmiddels zijn er vier reacties binnengekomen, maar helaas nog geen gouden tip. Het onderzoek gaat door.

Mevrouw rekende bij de Jumbo in het dorp twee bosjes bloemen af. Terwijl één van de twee mannelijke verdachten de caissière afleidde, keek de andere mee toen het slachtoffer haar pincode intoetste. Daarna volgden ze de 83-jarige dame naar huis.

Bankpas verdwenen

Bij de woning van mevrouw bleek dat een blonde vrouw bij de mannen hoorde. Zij vroeg het slachtoffer om een glaasje water en kreeg dat ook. Eén van de mannen stond ineens ook binnen.
Helaas pas de volgende dag ontdekte het slachtoffer dat met de onverwachte gasten ook haar bankpas was verdwenen. In de tussentijd was er al een flink bedrag van haar rekening opgenomen en was op verschillende plekken – de meeste in Tilburg – met de pas betaald.

Help de politie

Wie herkent een of meer van de verdachten op de camerabeelden?
Van de man met het ringbaardje weet de politie dat hij waarschijnlijk betrokken is geweest bij in elk geval een soortgelijk misdrijf in Tilburg.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar