Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Duidelijke beelden van kalme inbreker

Niemand in Tuk sloeg er acht op toen op maandag 22 augustus 2022 een man kalmpjes over de Tukseweg liep met een rolkoffer. Later zou blijken dat hij net een inbraak had gepleegd en dat zijn buit waarschijnlijk in de koffer zat.

De politie kan u behoorlijk duidelijke beelden van de man laten zien. Laat het weten als u een idee heeft wie hij is en/of waar hij verblijft.

Poging diefstal in trein

Bij de inbraak werd onder meer een iPad gestolen, die via een opmerkelijke route terug bij de eigenaar kwam. Twee dieven die een week later in een trein probeerden een laptop te stelen, werden betrapt en gingen er in paniek vandoor. Daarbij lieten ze de iPad achter.
Het is goed mogelijk dat een van die dieven de man is die in Tuk inbrak. Weet u iets over hem of een mogelijke handlanger, neem dan alstublieft contact op met de politie.

Help de politie

Wie is de man op de camerabeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar