Everald Suensberg (24) dood gevonden

Nog geen concrete aanwijzingen omtrent dader of motief

update

Ondanks 6 tips nog steeds vooral vraagtekens rond Suensbergs dood. Heeft u het slachtoffer nog gezien tussen 21.55 uur op 7 juni en 15.45 uur op 9 juni, of weet u met wie hij contact heeft gehad, brengt u de politie daar dan zo snel mogelijk van op de hoogte.

Op vrijdag 9 juni 2017 werd rond 15.45 uur in de zee bij Noordwijk het levenloze lichaam gevonden van een dan nog onbekende man. Pas 5 dagen later, nadat in Opsporing Verzocht een foto van het slachtoffer is getoond, wordt zijn identiteit vastgesteld. Het is de 24-jarige Everald Suensberg uit de Gelderse gemeente Druten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Suensberg is zeer waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen. Teneinde vast te stellen wie daarvoor verantwoordelijk is of zijn, is de politie bezig de laatste dagen en uren van het slachtoffer in kaart te brengen. Uw hulp daarbij wordt erg op prijs gesteld.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft informatie over de toedracht van dit misdrijf of over de mogelijke dader(s)?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Trein naar Den Haag

Bekend is dat Suensberg op de ochtend van 7 juni, de woensdag voor zijn dood, zijn woonplaats Druten verliet. Hij is naar Rotterdam gereisd, van waaruit hij per trein naar Den Haag ging. Daar op station Hollands Spoor is hij om 21.26 uur gefilmd toen hij de trein uit kwam en vervolgens naar buiten liep om tram 11 te nemen naar Scheveningen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Rond 21.55 uur stapte Suensberg in Scheveningen uit bij de tramhalte op de Willem de Zwijgerlaan. Dat is de laatste keer dat hij gezien is. Op vrijdag 9 juni werd rond 15.45 zijn lichaam gevonden, in zee ter hoogte van de Langevelderslag in Noordwijk.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een vermoeden waarom Suensberg mogelijk om het leven is gebracht?

Laatste dagen

Ergens tussen 21.55 uur op 7 juni en 15.45 uur op vrijdag 9 juni is Everald Suensberg vermoedelijk om het leven gebracht. De politie wil graag spreken met iedereen die hem op de laatste 3 dagen van zijn leven nog heeft gezien en/of gesproken. Vooral over de periode na Suensbergs aankomst in Scheveningen, tegen 22.00 uur op woensdag 7 juni, ontbreekt het aan informatie.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Heeft u Everald Suensberg gezien na 21.55 uur op woensdag 7 juni? Of weet u waar hij is geweest?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement

Het slachtoffer was stevig gebouwd, 1.81 meter lang en had een donkere huidskleur. Hij had kortgeknipt zwart kroeshaar en een zwarte baard die langs de kaken smal was, maar op de kin iets voller. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Toen hij werd gevonden droeg hij een zwarte Adidas trainingsbroek, met rode strepen langs de pijpen, en een donker vest met capuchon. Hij had rode gympen aan, type Nike Air Max, en een donker t-shirt met daarop een afbeelding van twee doodshoofden. Suensberg had een oranje nylon rugtasje bij zich van het merk Converse en droeg om zijn hals een koptelefoon met microfoon.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De blauw/grijze rugtas waarmee het slachtoffer in elk geval in Den Haag is gezien, heeft de politie nog niet teruggevonden. Dat is een 40-liter model Summit van het merk Highlander zoals die op de foto hiernaast.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de blauwgrijze Highlander Summit rugtas gevonden of ergens gezien?

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar