Follow-up: onbekende overledene

De politie in Gelderland probeert nog altijd de identiteit te achterhalen van een man die overleed na aanrijding door een trein. Dat gebeurde in de nacht van 23 op 24 november 2023 bij Velp, niet ver van de overgang bij Landgoed Biljoen. Kijkt u alstublieft goed naar de zogenoemde ‘post mortem’-tekeningen en de andere aanwijzingen.

Gezicht beschadigd

De tekeningen geven een indruk van de haardracht en gezichtsbeharing van het slachtoffer. Het gezicht van de man is zodanig beschadigd geraakt dat niet duidelijk is wat bijvoorbeeld de vorm van zijn neus was.  Hopelijk kan iemand de verschillende aanknopingspunten in verband brengen met een man van wie al ruim vier maanden niets is vernomen.

Zwart, krullend haar

De onbekende overledene had zwart haar dat bovenop het hoofd krulde en zo’n 15 centimeter lang was, maar aan de zijkanten opgeschoren. Ook had hij dikke, ‘borstelige’ wenkbrauwen en opmerkelijk volle, lange wimpers.

‘Post mortem’-tekeningen ongeïdentificeerd slachtoffer Preloader
‘Post mortem’-tekeningen ongeïdentificeerd slachtoffer
‘Post mortem’-tekeningen ongeïdentificeerd slachtoffer Preloader

Bij het los dragen van zijn haar had de man mogelijk een lok zoals op de linker tekening, maar mogelijk droeg hij zijn haar ook wel eens in een knotje zoals rechts afgebeeld.

Mogelijk moslim

Het onderzoeksteam heeft redenen om er rekening mee te houden dat het slachtoffer een islamitische achtergrond kan hebben. Hopelijk zet dat iemand in zijn omgeving aan het denken.
Realiseert u zich nu dat u een u bekende man al sinds eind november niet heeft gezien of gesproken en voldoet diegene aan het signalement van het slachtoffer in Velp? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie.

Vindplek niet ver van Landgoed Biljoen Preloader
Vindplek niet ver van Landgoed Biljoen
Vindplek niet ver van Landgoed Biljoen Preloader

Oproep in diverse talen

De politie heeft in het kader van dit onderzoek flyers opgesteld in verschillende talen. Daarin de belangrijkste informatie en een oproep om te tippen aan iedereen die iets denkt te weten over het overleden slachtoffer.

Download pdf:

Contact

Uw informatie met de politie delen kan op onderstaande manieren.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar