Geparkeerde auto in brand gestoken

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 oktober 2020 werd een geparkeerde auto in brand gestoken aan de Rouppe van der Voortlaan in Vught. De persoon die de brand stichtte, is vastgelegd door een bewakingscamera.

update
teaser-date

19-01-2021 21:12

Er zijn sinds de uitzending twee interessante tips binnengekomen. Herkent u de brandstichter? Geef het alstublieft door.

Het is niet de eerste keer dat er in Vught auto’s in vlammen opgaan. Zowel in 2010 als in 2011 werden door toedoen van een pyromaan tientallen auto’s verwoest. Ook in augustus 2020 werd een aantal auto’s in brand gestoken. Al houdt de politie er sterk rekening mee dat het incident van 18 oktober op zich staat, zorgt zo’n brandstichting voor veel onrust in de buurt.

Brandstichter gefilmd

Dankzij een bewakingscamera zijn er beelden van de brandstichting. Hierop is te zien hoe een man iets onder de auto gooit. Dit veroorzaakt een minuut later rookwolken en grote vlammen. Er blijft vrijwel niks van de auto over.

Mogelijke getuige

Zo’n vijf minuten voor de brandstichting fietste er een persoon langs. Dit kan de brandstichter of een belangrijke getuige zijn. De persoon reed op een herenfiets met bagagedrager. Geef het alstublieft door aan de politie als u meer weet over de brandstichter en/of de persoon op de fiets.

Help de politie

Herkent u de persoon of personen op de beelden? Geef het alstublieft door aan de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Hart onder de riem

U kunt via onderstaande link de eigenaar van de auto een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar