Getuigenoproep rond dood Steve Mahakena (48)

Op dinsdagochtend 7 maart 2023 werd Steve Mahakena ernstig gewond aangetroffen in een woning aan de Egholm in de Hoofddorpse wijk Bornholm. Hij was al niet meer bij kennis toen de hulpdiensten arriveerden en reanimatie heeft niet mogen baten; Mahakena overleed op 48-jarige leeftijd.

Wat het slachtoffer is overkomen, moet vermoedelijk tussen 23.00 uur op maandagavond 6 maart en 02.00 uur in de erop volgende nacht zijn gebeurd. Het appartement waar Mahakena werd gevonden, is niet van hem; de persoon die er woont is als getuige gehoord.

Mogelijk gevochten

De politie wil heel graag spreken met iedereen die weet of vermoedt wat zich in en rond de woning aan de Egholm heeft afgespeeld en/of wie daarbij mogelijk betrokken kunnen zijn geweest. Heeft u Steve Mahakena die avond of nacht van 6 op 7 maart gezien en/of gesproken, ook mogelijk op een andere locatie, dan komt de politie heel graag met u in contact.
Gezien de verwondingen die het slachtoffer had, is hij mogelijk bij een vechtpartij of heftige ruzie betrokken geweest. Meld het alstublieft als u daarover informatie heeft of er iets van heeft gezien.

Appartementengebouw aan de Egholm Preloader
Appartementengebouw aan de Egholm
Appartementengebouw aan de Egholm Preloader

Herkenbare persoonlijkheid

De 48-jarige Mahakena was tattoo-artist en had een eigen bedrijf met onder meer een vestiging in Amsterdam. Hij was door zijn tatoeages een opvallende en herkenbare persoonlijkheid. Weet of vermoedt u iets over een conflict waarbij hij mogelijk betrokken kan zijn geweest, geef dat dan alstublieft door aan de politie.
Het slachtoffer had ten tijde van zijn overlijden geen vaste relatie en woonde bij zijn vader. Mahakena laat twee kinderen achter uit een eerdere relatie.

Deel uw informatie

Contact opnemen met de politie kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar