Gewapende overval Kruidvat-filiaal

Een overvaller rent woensdagmiddag 31 januari gewapend de winkel van Kruidvat aan de Dorpsstraat binnen. Hij gaat ervandoor met wisselgeld als buit.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Sluitingstijd

De winkel sluit dagelijks, op koopavond na, om 18.00 uur. Exact op sluitingstijd arriveert er een vermomde man in de winkel. Hij zwaait dreigend met zijn vuurwapen en geeft direct aan waarvoor hij komt: “Geld!”

Kluis

De twee aanwezige medewerksters worden gedwongen om mee te lopen naar achteren, naar een tweedelige kluis. Onder bedreiging van het vuurwapen opent de filiaalmanager de bovenste kluis. Deze kluis wordt enkel gebruikt voor het wisselgeld.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Maar het wisselgeld is voor de overvaller niet genoeg. Hij eist vervolgens dat de onderste kluis ook wordt open gemaakt, maar deze blijft op slot vanwege een tijdslot. Wanneer de medewerkster dit de man duidelijk probeert te maken, raakt hij nog zenuwachtiger.

Plastic tas

In de tussentijd heeft hij het wisselgeld in een rode Kruidvat-tas gestopt. Maar het openen van de tweede kluis duurt hem te lang; hij gaat ervandoor met een gevulde rode plastic tas.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vluchtroute

Verstrooid rent de overvaller de winkel uit en gaat linksaf met een getuige op de hielen. Hier stuit hij op een oprit en keert weer om. Hij bedreigt de getuige met zijn pistool, die hem daarom moet laten gaan. De dader rent vervolgens langs het Chinese restaurant een steegje in en verdwijnt op de Goossensstraat.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement

De dader is een licht getinte man, mogelijk rond de 20 jaar oud of zelfs iets jonger. Hij heeft opvallend donkere wenkbrauwen en een dunne snor. Hij houdt gedurende de overval zijn gezicht bedekt met een sjaal en draagt donkere kleding en schoenen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de overvaller?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er iets opvallends gezien woensdag 31 januari rondom de Dorpsstraat in Aarle-Rixtel?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar