Gewapende overval op supermarkt

Een medewerkster van een supermarkt in Venray werd op zondagochtend 16 april 2023 overvallen door een gewapende man. Hij benaderde haar rond 07.30 uur buiten al, waarna hij haar dwong hem via de personeelsingang binnen te laten.

De vermoedelijk nog jonge dader leek vrij goed op de hoogte van de situatie bij de supermarkt aan de Kruidenlaan. Hij bedreigde zijn slachtoffer met een groot mes en eiste dat de vrouw de kluis openmaakte. Op die manier wist hij contant geld buit te maken.

Kenmerken dader

Al had de overvaller zich volledig ingepakt, zetten sommige details mogelijk toch iemand aan het denken. Hij had een regenpak aan, zijn motorhelm is van het merk Vito en de rugtas die hij bij zich had komt van BasicFit. Misschien is het in zijn omgeving opgevallen dat de jonge man na 16 april over meer geld beschikte dan anders.
Na de overval is elders in Venray een elektrische fiets aangetroffen die mogelijk door de dader gebruikt kan zijn. Weet u meer over die fiets en/of over de overvaller, neem dan alstublieft contact op met de politie.

Wie kan deze elektrische fiets hebben gebruikt? Preloader
Wie kan deze elektrische fiets hebben gebruikt?
Wie kan deze elektrische fiets hebben gebruikt? Preloader

Deel uw informatie

  • Wie kan meer vertellen over de vermoedelijk nog jonge overvaller?
  • Wie kan de getoonde fiets in verband brengen met een verdachte?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar