Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Gewapende overval Plaza Snackpaleis aan de Archimedesweg

Verbazingwekkend welke doelwitten overvallers iedere keer weer uitkiezen…

update

Helaas geen tips, dus de rechercheurs horen graag nog van mensen die vermoeden wie deze getinte man is.

Op woensdag 18 maart 2015 rond 20.20 wordt Plaza Snackpaleis aan de Archimedesweg in Oudeschoot (Friesland) overvallen. De overvaller bedreigt één van de medewerksters met een groot wapen. Omdat de vrouw meteen gilt drukt haar collega beneden de overvalknop in. Dat is meteen te horen door een pieptoon dus de dader moet haast maken. Wanneer het wisselgeld binnen is vertrekt hij snel en rent de Archimedeweg weer op en verdwijnt uit zicht.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft deze man woensdag 18 maart, rond 20.20 uur, bij dat steegje net naast het Plaza Snackpaleis aan de Archimedesweg in het Friese Oudeschoot gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het gaat om een getinte man met bruine ogen, was tenger; zo’n 1.80 meter lang en hij sprak accentloos Nederlands. Hij had een muts op met lichte stipjes of iets dergelijks.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de dader aan de hand van de bewakingsbeelden en zijn signalement of weet mogelijk zelfs waar hij verblijft?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Wachten

De overvaller heeft ruim 5 minuten vóór de overval zijn kans staan afwachten in een steegje net naast de snackbar.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Wapen

Bij de kassa is zijn grote wapen te zien. Het had een opvallende zilveren uiteinde van de loop.

Kijk ook eens naar