Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Gewapende woningoverval aan de Heiligenboom

Bij de overval wordt één keer geschoten, maar gelukkig wordt niemand geraakt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdag 22 december 2012 iets na 19:00 uur getuige geweest van de overval op een gezin in hun huis aan de Heiligenboom in Moergestel?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of de signalementen en mogelijk in combinatie met de opvallende kleding de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er op zaterdag 22 december 2012 of in de dagen daarvoor iets verdachts in de buurt van de overvallen woning gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er niet lang na de overval bij de Oostelvoortjes ook de mogelijke daders gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de gestolen spullen ergens gezien, weet wie ze in zijn / haar bezit heeft of heeft ze te koop aangeboden gekregen?

Kijk ook eens naar