Opsporing Verzocht Preloader
alert

GEZOCHT: Luciano Dijkman (24) en Sherwin Benshomin Windster (27). Beiden ontsnapten op dinsdagavond 21 juni rond 20.30 uit een TBS-kliniek in Nijmegen. Ze gingen ervandoor in een witte Volkswagen Golf met zonnedak. Ziet u (een van) deze mannen, benader hen niet zelf. Meer informatie, waaronder signalementen van Dijkman en Windster, vindt u op de website van de politie.

double-arrow

Gewapende woningoverval aan de Heiligenboom

Bij de overval wordt één keer geschoten, maar gelukkig wordt niemand geraakt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdag 22 december 2012 iets na 19:00 uur getuige geweest van de overval op een gezin in hun huis aan de Heiligenboom in Moergestel?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of de signalementen en mogelijk in combinatie met de opvallende kleding de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er op zaterdag 22 december 2012 of in de dagen daarvoor iets verdachts in de buurt van de overvallen woning gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er niet lang na de overval bij de Oostelvoortjes ook de mogelijke daders gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de gestolen spullen ergens gezien, weet wie ze in zijn / haar bezit heeft of heeft ze te koop aangeboden gekregen?

Kijk ook eens naar