Gewapende woningoverval aan de Holle Bilt

Beloning 7500,- (zegge: vijfenzeventighonderd euro)

Gestolen BMW van slachtoffers wordt verderop uitgebrand aangetroffen. Op donderdagochtend 15 september iets na 09:30 uur wordt een echtpaar van middelbare leeftijd in hun huis overvallen door 3 in het donker geklede mannen met bivakmutsen. De drie houden het echtpaar onder schot en beroven hen onder andere van een flinke hoeveelheid kostbare sieraden en een BMW.

update

Er is een eerste verdachte aangehouden voor de gewelddadige overval op een echtpaar aan de Holle Bilt, in de Bilt afgelopen september. dDe zoektocht naar de andere daders gaat door.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

BMW

Die BMW wordt niet veel later uitgebrand teruggevonden aan de Voordorpsedijk. Een landweggetje aan de rand van Utrecht onder de A27 ter hoogte van de afslag Veemarkt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets gezien van het in brand steken van de BMW aan de Voordorpsedijk?

Slachtoffers

De man des huizes raakte tijdens de overval licht gewond en moest behandeld worden in het ziekenhuis. Het gaat momenteel redelijk goed met het echtpaar, ze proberen het gebeuren nu vooral zo snel mogelijk achter zich te laten.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets opvallends gezien voor of tijdens de overval aan De Holle Bilt in De Bilt?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Sieraden

De buit bestond onder andere uit geelgouden oorhangers met ijsblauwe steen en een een klein diamantje, geelgouden oorstekers met een groene smaragd en geelgouden oorhangers met zachtblauwe ovale steen. En ook een Cartier armband met diamanten is gestolen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Horloges

Er zijn ook verschillende horloges buitgemaakt waaronder een Blanc Pain en een Louis Vuitton Cup Horloge. Maar ook een zeer exclusief herenhorloge van het merk Hublot. Type Dutch Classic Fusion waarvan er maar een paar zijn.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Tas

Ook hebben de daders een soortgelijk blauwe tas meegenomen die ze mogelijk na de overval nog gebruikt hebben.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de gestolen spullen nu zijn?

Beloning

Voor de gouden tip die tot de aanhouding en veroordeling van de daders leidt heeft het Openbaar Ministerie een beloning van 7500 euro uitgeloofd. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar