Gewelddadige dood Koos Engel (43)

Beloning € 15.000,- (vijftienduizend euro)

21 januari 2012 probeert kroegbaas Koos Engel voor zijn café Los Amiquitos aan de Dorpsstraat een ruzie te sussen. De 43-jarige Koos Engel wordt daarbij gestoken. Hij overlijdt diezelfde nacht nog in het ziekenhuis.

Wie heeft er informatie over deze zaak? Is er 15.000,- euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Terwijl zijn compagnon de boel binnen schoonmaakt, loopt Koos rond 03.15 uur naar buiten. Op dat moment is er een ruzie gaande voor zijn kroeg. Waarschijnlijk probeerde hij de ruzie te sussen. In de vechtpartij wordt met een mes gestoken. Er vallen in totaal drie gewonden, waaronder Koos. Korte tijd later overlijdt hij aan zijn verwondingen. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er zaterdag 21 januari 2012 rond 03:15 uur iets gezien van het dodelijke steekincident voor café Los Amiquitos? 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aanhoudingen

Diezelfde nacht zijn er 4 jongemannen aangehouden die bij de vechtpartij betrokken waren, maar zij zijn kort daarna weer vrij gelaten. Tot nu toe is niet gebleken dat zij bij die dodelijke steek betrokken zijn geweest. Daarna zijn er nog eens drie mannen aangehouden, maar vanwege onvoldoende bewijs is dit drietal weer op vrije voeten gesteld. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet er meer over de daders?

Getuigen gezocht

Ten tijde van de vechtpartij waren er ongeveer twintig mensen op de straat voor café Los Amiguitos. Dit waren voornamelijk jongeren van rond de twintig jaar. De politie vermoedt dat iemand iets gezien moet hebben van het steekincident en hoopt dat iemand met hen daarover wil praten. 

Beloning

De hoofdofficier van Justitie van het arrondissement Noord-Holland heeft een beloning uitgeloofd van 15.000,- (zegge: vijftienduizend) euro voor de tip die leidt tot de oplossing in deze zaak. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar