Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Groep van vijf breekt in in kledingwinkel

Inbrekers richtten voor naar schatting zo’n 30.000 euro schade aan bij een kledingwinkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. In de vroege ochtend van zondag 31 oktober 2021 maakte het vijftal daar flink wat merkkleding buit.

Wrang voor de eigenaar van de winkel is dat hij er álles aan had gedaan om zo’n inbraak te voorkomen. Deze daders trotseerden echter zowel de beveiliging tegen ramkraken als het gewapende glas als de verschillende alarmsystemen.

De getroffen winkel aan de Utrechtseweg Preloader
De getroffen winkel aan de Utrechtseweg
De getroffen winkel aan de Utrechtseweg Preloader

Gestolen scooter

De inbrekers namen vooral artikelen mee van de merken CP Company en Stone Island. Mogelijk heeft iemand die, na 31 oktober, als partij te koop aangeboden gezien.
Eén van de twee scooters waarop de vijf daders die nacht reden, werd achtergelaten in een garagebox. Het voertuig, waar de kentekenplaat af was gehaald, bleek gestolen. Kunt u de scooter op de foto in verband brengen met mogelijke daders, neem alstublieft contact op.

Wie weet meer over deze gestolen scooter? Preloader
Wie weet meer over deze gestolen scooter?
Wie weet meer over deze gestolen scooter? Preloader

Bewakingsbeelden

Van de vijf daders zijn er gelukkig bewakingsbeelden. Bekijk die alstublieft goed en laat het de politie weten als u iets weet of vermoedt over een of meer van de inbrekers. Let u daarbij op hun kleding, hun manier van bewegen en hun postuur.
Uw informatie over de inbrekers doorgeven kan anoniem op 0800-7000 of in een vertrouwelijk gesprek met het Team Nationale Inlichtingen. Ook kunt u tippen via het online formulier hieronder.

Help de politie

  • Wie herkent een of meer van de inbrekers op de camerabeelden en/of heeft informatie over (een van) hen?
  • Wie weet waar (een deel van) de gestolen merkkleding gebleven kan zijn?
  • Wie heeft informatie over de achtergelaten scooter en/of weet wie er eind oktober 2021 over kon(den) beschikken?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar