Heftige beelden van overval in loods

Op dinsdag 23 februari 2021 zijn twee broers in Wateringen het slachtoffer geworden van een gewapende overval. Daarbij werden ze een tijd vastgehouden in hun loods aan de Poeldijkseweg. De politie wil dringend informatie over de drie daders die rond het middaguur toesloegen. 

update
teaser-date

01-06-2021 21:45

Zes tipgevers namen na de uitzending contact op. Meer informatie over deze overvallers blijft welkom.

Eén van de slachtoffers raakte gewond. Ook een getuige die op hun geschreeuw afkwam, werd bedreigd met een wapen en vastgehouden.

Vergissing?

De overvallers zeiden steeds “Geef het, geef het”, maar gingen uiteindelijk met lege handen weg. De slachtoffers zeggen niet te weten waarom iemand hen zou willen overvallen, waardoor de politie er rekening mee houdt dat de daders zich mogelijk vergist hebben. In de loods van de broers zit overigens nu een nieuwe huurder.

Grijze Renault Trafic Preloader
 
Grijze Renault Trafic Preloader

Grijze Renault Trafic

De overvallers hebben hun slachtoffers opgewacht in een opvallende grijze Renault Trafic met Frans kenteken: FN-615-ZM. Deze auto werd kort na de overval brandend ontdekt aan het Dalveen in Den Haag.

De politie hoopt dat mensen hebben gezien wie er in reden op en voor die 23e februari 2021.

Daders: gewelddadig en zenuwachtig

Eén van de broers kreeg direct een harde schop. En hoewel hij zich daarna overgaf, werd ook zijn broer mishandeld. De overvallers maakten een onervaren, zenuwachtige indruk en spraken alledrie Nederlands.

Help de politie

Als u de daders heeft gezien in Wateringen of Den Haag, of u herkent iets aan hen, wil de politie heel graag verder met u praten. Ook tips over wat de mannen misschien zochten zijn zeer welkom. Daar kunt u ook vertrouwelijk over tippen via het Team Nationale Inlichtingen.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar