Inbraak en overval juwelier (55) in zijn huis aan de Zandsteenstraat

Een blonde vrouw met bos bloemen werd bij de overval gebruikt als lokaas.

update

10 tips, waarin mogelijke namen van de inbrekers zijn genoemd. En er zijn belangrijke getuigen die zich bij de politie hebben gemeld.

Op zaterdagochtend 21 maart 2015 werd om 09.15 uur een juwelier (55) in zijn huis aan de Zandsteenstraat in ‘t Harde overvallen. Hij heeft onder bedreiging van een vuurwapen gouden sieraden met een aanzienlijke waarde moeten afgeven.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zaterdagochtend 21 maart 2015 om 09.15 uur getuige geweest van de overval op een juwelier (55) in zijn huis aan de Zandsteenstraat in ’t Harde?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Hij is bedreigd door twee of drie mannen. Eén van die mannen was een getinte man van begin 20 met zwart haar, ongeveer 1.65 m lang met een bruine jas.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met hun afkomst de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders maandagmiddag 19 januari of in de dagen daarna gezien rond de Zandsteenstraat in t Harde?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Inbraak

Mogelijk staat die man op de beelden van een inbraak die op maandagmiddag 19 januari 2015 in hetzelfde huis plaatsvond. Op die beelden zijn twee mannen en een blonde vrouw te zien. Omdat het alarm afging is de inbraak mislukt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandagmiddag 19 januari 2015 getuige geweest van de inbraak in hetzelfde huis?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Afkomst

Mogelijk zijn dit dezelfde mensen die twee maanden later terugkwamen voor de overval. Het slachtoffer komt zelf uit het Midden-Oosten, en hij denkt dat de mannen mogelijk Turks of anders Afghaans zijn.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bloemen

De daders gebruikten voor de overval de blonde vrouw met bloemen als lokaas zodat de man open zou doen. Het was een blonde vrouw met los haar, meer heeft het slachtoffer niet gezien. De politie wil graag weten of er ergens in de buurt voor 09.15 uur een boeket is verkocht aan zo’n blonde vrouw, of aan één van de mannen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er op zaterdagochtend 21 maart voor 09.15 uur ergens in de buurt een boeket verkocht aan de daders?

Kijk ook eens naar