Inbraak in café aan de Gaastweg

Opsporing Verzocht Preloader

In de nacht van 21 op 22 november 2017 wordt ingebroken bij café Het Wapen van Friesland. De daders breken twee speelautomaten open en gaan er met de inhoud vandoor.

update

Mede dankzij uw tips zijn er twee verdachten aangehouden. Naar de derde, op de foto de man met een capuchon op, wordt nog gezocht. Het drietal hoorde bij een grotere groep Roemenen die in Nederland geregeld op rooftocht gingen.

Iets voor 4.00 uur breken twee mannen in door een raam kapot te maken in de achterdeur van het pand. Een derde man staat op de uitkijk.

In het café staan twee gokkasten. Beide worden opengebroken en de inhoud wordt meegenomen. Ook achter de bar is in kasten gezocht, maar daaruit is niets meegenomen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Oude Mercedes

Na enkele minuten rennen de drie mannen richting hun auto; een grijze of zilverkleurige, wat ouder model Mercedes. Ze stappen in en rijden weg in zuidelijke richting over de Lemmerweg. Vervolgens slaan ze linksaf de Tsjûkemarwei in in de richting van de snelweg A6.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Drie daders op beeld

De bewakingscamera’s in en buiten het café hebben de drie daders vastgelegd. Twee van hen zijn inmiddels gearresteerd. Herkent u de middelste man op de foto, die met de capuchon, laat het weten.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar