Inbreker restaurant Harwig heeft geen haast

Bewakingsbeelden van dinsdag 2 januari laten zien hoe de inbreker op z’n gemak door het pand struint aan de Ommerweg in Den Ham. Hij trok er bijna twee uur voor uit.

update

Sinds de uitzending van 24 april zijn er ruim 30 tips binnengekomen. Daar zaten ook mogelijke namen van de dader bij. Dank voor het meedenken!

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De dader heeft geen schade aan deuren of ramen veroorzaakt. Het is mogelijk dat hij aan een sleutel heeft weten te komen. Terwijl de kok van het restaurant een verdieping hoger ligt te slapen, gaat de inbreker op zoek naar waardevolle spullen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie deze man is?

Kassalade en collectebus

Zijn uiteindelijke buit bestaat uit de fooienpot, een kassalade en de collectebus van het KWF die op de balie stond. De kassalade en de collectebus worden later die ochtend een paar kilometer verderop teruggevonden op de Geerdijk.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Nacht van 1 op 2 januari

Hopelijk herkent iemand deze man aan de hand van de bewakingsbeelden. Of wellicht heeft iemand hem gezien in de omgeving van restaurant Harwig in die nacht van 1 op 2 januari; hij leek tijdens de inbraak een paar keer naar buiten en weer naar binnen te lopen.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar