Inbreker verraadt zich mogelijk door gestolen pinpas te gebruiken

Bij een woninginbraak aan de Koraalstraat in Breda werden onder meer laptops, een step en een bankpas meegenomen. Op het station daar in Breda en later ook in Den Haag, werd die pas gebruikt door een jong ogende man.

Dat deze nog onbekende persoon zich leek voort te bewegen op de step van het slachtoffer, is een extra aanwijzing dat hij zeer vermoedelijk bij de inbraak betrokken is geweest.

update
teaser-date

01-03-2022 21:34

Eén van de tipgevers heeft de verdachte mogelijk recent ergens zien lopen, maar dat heeft de zaak nog niet opgelost. Weet of vermoedt u iets over de man op de beelden, neem alstublieft contact op. 

Wie is de vermoedelijke inbreker?

Sinds de inbraak op 16 juni 2021 is de buit waarschijnlijk allang verkocht of op een andere manier verdwenen. Herinnert u zich iets dat ermee te maken kan hebben, neem alstublieft contact op met de politie.
De belangrijkste vraag in het onderzoek is natuurlijk: wie is de mogelijk nog jonge man op de beelden? Herkent u iets aan bijvoorbeeld zijn postuur, zijn kleding of zijn manier van bewegen, meld het alstublieft.

De verdachte nog op het station in Breda Preloader
De verdachte nog op het station in Breda
De verdachte nog op het station in Breda Preloader

Geef uw tip door

Wie weet of vermoedt wie de persoon op de beelden kan zijn?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar