Inbrekers nemen kluis mee uit woning Garsenhof

Op 8 december 2017 zijn twee inbrekers gefilmd bij de voordeur van een huis aan de Garsenhof in Warnsveld. Wie herkent hen?

update

De vrij goede beelden leverden tot nu toe 1 tip op, maar nog geen herkenning van de inbrekers.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Die vrijdagavond worden de bewoners onaangenaam verrast wanneer ze rond 21.15 uur thuiskomen. Ze zien licht branden dat ze hadden uitgedaan en ramen openstaan die ze hadden gesloten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Overhoop gehaald

Het echtpaar gaat naar binnen en treft aan wat ze al vreesden: sporen van een inbraak. De slaapkamer is overhoop gehaald, kasten zijn doorzocht en sieradendoosjes liggen leeg op het bed.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De kluis van de bewoners, met daarin onder meer een collectie munten, is in z’n geheel meegenomen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders gezien op vrijdag 8 december 2017 in de omgeving van het Garsenhof in Warnsveld? Heeft u hen misschien in of uit een auto zien stappen?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Twee daders

Op de beelden van de camera bij de voordeur zijn de twee daders te zien. Beiden hebben een lichtkleurige jas met capuchon aan en dragen donkerkleurige schoenen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Eén dader had die 8e december een baardje en droeg een blauwe spijkerbroek. Zijn handlanger is iets langer en slanker en had een zwarte broek aan.

Veenendaal

Het is mogelijk dat dit duo een link heeft met Veenendaal. In die gemeente is later de gestolen kluis teruggevonden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een idee wie de inbrekers zijn? Mogelijk zegt de combinatie u iets van de mannen op de bewakingsbeelden met de gemeente Veenendaal?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar