Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Insluiper aan de haal met sieraden bewoonster

Een insluiper sloeg in Groede in Zeeuws-Vlaanderen zijn slag in een woning aan de Rijksweg. De bewoonster was op dat moment thuis, maar het kwam gelukkig niet tot een confrontatie.

Er zijn vrij goede beelden van de man. Hij nam een aantal dierbare sieraden mee van het slachtoffer, waaronder die op de foto’s hieronder. Met name om het verlies van de trouwring van haar overleden echtgenoot heeft mevrouw veel verdriet. Van die ring met de inscriptie “Maria 1-7-83” is er helaas geen foto.

Een aantal van de gestolen sieraden Preloader
Een aantal van de gestolen sieraden
Een aantal van de gestolen sieraden Preloader

Beelden verdachte

De man die die woensdagmiddag 8 juni 2022 bij de woning werd gefilmd heeft een vrij donkere huidskleur, lijkt niet groot van stuk en had destijds kort donker haar dat aan de zijkanten opgeschoren was.
Herkent u hem en/of weet u waar de gestolen sieraden zouden kunnen zijn, meld het alstublieft. Dat mag natuurlijk ook anoniem.

Geef uw tip door

Wie is de man op de camerabeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar