Kassagraaier bij bakker aan de Schoolweg

De handlanger van de gezette dief rijdt in een Renault Laguna

Bij een bakkerszaak aan de Schoolweg in het Utrechtse Elst deed op zaterdag 17 december 2016 een onbekende man een greep uit de kassa. Van zijn aankomst en vlucht zijn er bewakingsbeelden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Croissantje

Te zien is dat hij om 14.34 uur uit een lichtkleurige Renault Laguna stapt en richting de bakker loopt. De bestuurder van de Laguna parkeert die auto vervolgens een stukje verderop. Binnen in de bakkerszaak bestelt de dader een croissantje. Dat doet hij met gebaren, want de taal die hij spreekt herkent de medewerkster niet.

Dan gebaart de man dat hij een servetje wil. Wanneer de medewerkster zich omdraait om dat te pakken, graait de man een handvol papiergeld uit de kassa en gaat hij er vandoor. Buiten rent hij in de richting van de Renault Laguna en verdwijnt hij uit beeld.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Onbekende taal

De kassagraaier wordt geschat op ongeveer 30 jaar oud. Hij is gezet en spreekt een onbekende taal. Van de beige-achtige Renault Laguna begint het Nederlandse kenteken met het getal 74. Het is een 5-deurs auto met een trekhaak en een kleine schade aan het spatbord rechtsachter.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de rennende man of heeft informatie over de auto?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar