Kluis vol kostbaarheden gestolen uit woning 94-jarige

Terwijl een 94-jarige vrouw in het ziekenhuis lag, werd op woensdag 17 maart 2021 ingebroken in haar woning aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Er zijn bewakingsbeelden van drie personen die die avond rond 19.30 uur met de kluis van mevrouw in de weer waren.

update
teaser-date

21-09-2021 21:13

Sinds de uitzending zijn er vijf reacties binnengekomen. Helaas hebben deze niet naar de daders geleid. Blijf naar de mannen uitkijken!

Twee van de verdachten zijn waarschijnlijk in de woning geweest. De derde bestuurde de Citroën C4 waarmee de kluis werd meegenomen, met de meest kostbare bezittingen van het slachtoffer erin.

Rotonde Bozenhoven

De auto die de inbrekers gebruikten is champagnekleurig. Deze werd gefilmd ter hoogte van een rotonde aan de Bozenhoven.
In elk geval twee van de daders hebben een lichte huidskleur. De derde, die een jas met bontkraag droeg, is op de beelden niet goed te zien. Geef het alstublieft door aan de politie als u een idee heeft wie zij kunnen zijn.

Help de politie

  • Wie weet of vermoedt wie de personen op de beelden zijn?
  • Wie heeft informatie over de champagnekleurige Citroën C4 en/of weet wie er op woensdagavond 17 maart over beschikten?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar