Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Ladingdiefstal vrachtwagen bij distributiecentrum aan de Pater van den Elsenlaan

Opsporing Verzocht Preloader

Ladingdieven stelen elk jaar voor tientallen miljoenen euro’s uit vrachtwagens.

update

Dankzij uw tips was al snel duidelijk dat de vrachtwagen van een bedrijf uit Someren was, maar ook dat die vrachtwagen destijds gestolen was. De zoektocht naar de daders gaat dus verder...

Op woensdagavond 26 september 2012 rijdt de chauffeur van een groot transportbedrijf het terrein op van een distributiecentrum aan de Pater van den Elsenlaan in Veghel. Hij gaat slapen, want het is te laat om nog te lossen. Die nacht verkennen twee mannen de situatie rond de vrachtwagen en rond 04.00 uur komen ze terug met een vrachtwagen en nog twee mannen die helpen bij de ladingdiefstal. Na een uur is de klus geklaard en vertrekken ze. De chauffeur heeft niets gemerkt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Buit

De volgende ochtend pas werd de diefstal ontdekt. De dieven hebben 600 dozen met in totaal 1920 flessen kleurwasmiddel meegenomen en 480 flessen wasmiddel. Daarnaast nog 240 flesjes Vicks neusspray, 720 Vicks inhalers en 360 zwangerschapstesten. Ladingdieven bieden hun buit meestal ergens te koop aan. De politie wil graag weten waar de lading misschien is aangeboden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Over de vier ladingdieven zelf kis helaas niet veel te zeggen. Er lopen er steeds twee bij elkaar, allemaal mannen met een normaal postuur en donkere kleren. Twee van die mannen hebben een jas aan waar een lichtkleurige baan op lijkt te zitten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Logo

Op het vrachtwagentje staat een bepaald logo. De politie heeft nog niet kunnen achterhalen waarvan dat is. Als duidelijk is van welk bedrijf of product dat logo is, dan wordt het mogelijk die ladingdieven te achterhalen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op woensdagavond 26 september 2012 getuige geweest van de ladingdiefstal vanuit een vrachtwagen bij een distributiecentrum aan de Pater van den Elsenlaan in Veghel?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met het vrachtwagentje met het logo de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet van welk bedrijf of product het logo op het vrachtwagentje is?

Kijk ook eens naar