Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Man (38) zwaargewond na overval door nepagenten

Een 38-jarige man is zondagavond 10 februari zwaar mishandeld door drie mannen die zich voordeden als agenten. Het drietal overviel zondagavond 10 februari de man in zijn woning aan het Zuideind in het Drentse Drouwenerveen.

Tijdens de overval en de mishandeling was het 4-jarige dochtertje van het slachtoffer ook aanwezig. De man ligt nog in het ziekenhuis. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vluchtauto

Het Drentse dorpje telt slechts zo’n 250 inwoners. Een buurtbewoner, een autoliefhebber, denkt het geluid van de mogelijke vluchtauto te herkennen. Mogelijk gaat het om een Audi RS6; de kleur en het type zijn onbekend. De politie komt graag in contact met mensen die zo’n auto zondagavond 10 februari in de omgeving van Drouwenerveen hebben zien rijden. 

Verkleed als arrestatieteam

De drie mannen waren vermomd als een soort arrestatieteam van de politie; een duidelijk signalement ontbreekt. Alle drie waren volledig in het zwart gekleed. Ze droegen onder andere zwarte kistjes, bivakmutsen, een zwarte broek en zwarte kogelwerende vesten. De vesten waren bedrukt met witte letters ‘Politie’. Het slachtoffer schatte ze rond de 1.70m lang. Ze spraken onderling Nederlands met een Noord-Afrikaans accent.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Heeft u deze drie mannen of de auto gezien of is u iets anders opgevallen? Neem contact op met de politie. Ieder klein detail is van groot belang.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar