Man (60) neergeschoten in eigen huis

Op dinsdag 30 oktober 2018 krijgt de politie rond 05.00 uur een melding van iemand die een buurtbewoner hard om hulp heeft horen roepen. In een woning aan de Groningenstraat treffen agenten een zwaargewonde man aan.

update

Na de uitzending heeft een getuige zich gemeld. Meer informatie blijft welkom.

De 60-jarige man is vermoedelijk tussen 01.00 en 05.00 uur die nacht beschoten in zijn woning. Hij was ernstig gewond en heeft enige tijd in levensgevaar verkeerd.

Twee daders

Er lijken twee daders te zijn geweest. Dat zouden twee blanke mannen zijn van ongeveer 30 jaar oud, van wie één een bril droeg.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aanleiding nog onbekend

Het is nog niet duidelijk wat het motief of de aanleiding is voor het geweldsincident. Het onderzoeksteam is bezig alle onderzoekslijnen uit te lopen.

In de kelder van het betreffende huis is een hennepplantage aangetroffen, maar de politie heeft vooralsnog geen aanwijzingen dat er een verband is tussen het aantreffen van de gewonde man en de hennepplantage.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigen gezocht

Heeft u in de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 oktober iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Groningenstraat in Heerlen, meld het dan alstublieft. Ook als u weet wat de aanleiding kan zijn voor het schietincident, hoort de politie dat graag van u.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft informatie over de daders of de toedracht van het schietincident, in de nacht van 29 op 30 oktober 2018 in een woning aan de Groningenstraat in Heerlen?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar