Man (85) slachtoffer van carjacking

Een oudere man is donderdagmiddag 26 april rond 16.45 uur hij uit zijn auto gesleurd aan de promenade in Breskens, vlakbij het water van de Westerschelde.

update

Er zijn meerdere waardevolle tips binnengekomen, waarbij ook namen zijn genoemd. Dank hiervoor!

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Vanuit België belt u met +31 79 345 9876.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Lifters naar België

Het slachtoffer zit in zijn auto, een Suzuki Splash, wanneer hij twee mannen achter zijn voertuig ziet lopen. Zijn vrouw is op dat moment bij de kapper. Een van de mannen komt bij de bestuurderskant staan en vraagt om een lift naar België. De oudere man weigert vriendelijk en daardoor slaat de sfeer direct om. De zogenaamde lifter sleurt de man met geweld uit zijn auto, kruipt zelf achter het stuur en scheurt met zijn handlanger in een onbekende richting weg. Het slachtoffer blijft achter met schaafwonden en kapotte kleren. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Suzuki Splash

De auto van het echtpaar wordt zondag 29 april om 20.10 uur teruggevonden aan de Veldstraat in het Belgische Watervliet. De kentekenplaten, met kenteken 12-LSP-1, van het voertuig zijn teruggevonden in de Gulden Sporenstraat in Eeklo. De daders hebben dus zelf hun weg naar België gevonden. Ondertussen is de auto weer in het bezit van de eigenaar. Mogelijk heeft u de Suzuki ergens zien rijden? Geef uw tip door aan de rechercheurs van deze zaak.

Twee mannen

Er is een duidelijk signalement van een van de daders. De man wordt tussen de 40 en 45 jaar oud geschat, heeft een blanke huidskleur en een stevig, breed postuur. Zijn donkere haar had hij strak naar achter gekamd, mogelijk in een staartje. Hij is ongeveer 1.80 a 1.85 cm lang en heeft een Belgisch accent. Het slachtoffer vond hem er onguur en onverzorgd uitzien, het leek erop dat hij werkkleding droeg. Van zijn handlanger is er momenteel nog geen duidelijk signalement.   

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een vermoeden over de identiteit van deze mannen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets gezien donderdagmiddag 26 april 2018 aan de Promenade in Breskens?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft gezien dat de Suzuki is achtergelaten op de Veldstraat in het Belgische Watervliet?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar