Mannen op beeld die mogelijk bij reeks inbraken betrokken zijn

Sinds 1 december 2022 is in de gemeente Venray al 26 keer ingebroken. Gezien de omstandigheden en de werkwijze, houdt de politie er rekening mee dat een deel van de inbraken door één groep daders is gepleegd. Mogelijk behoren de drie verdachten van wie u hier beelden ziet tot die bewuste groep.

De mannen werden op zaterdagavond 11 februari gefilmd bij een woning aan de Overloonseweg. Hun vermoedelijke poging om in te breken strandde, waarschijnlijk door oplettendheid van de bewoner. Hij had een alarmmelding ontvangen op zijn telefoon en was naar huis gesneld. Daar hoorde hij nog net hun stemmen, maar het drietal wist ongezien weg te komen.

Wees alert

De politie ontvangt natuurlijk heel graag uw tips over deze drie verdachten en vraagt inwoners van Venray om alert te zijn. Ziet u personen bij een woning rondstruinen waar zij niet horen, geef het alstublieft door.
In het geval van zulke verdachte waarnemingen mag u 112 bellen. Heeft het minder haast of gaat uw tip over het gefilmde drietal, dan is er de tiplijn: 0800-6070. Heeft u camerabeelden waarop mogelijke verdachten zouden kunnen staan, kunt u die rechtstreeks naar de politie uploaden via het tipformulier.

Weet u iets over dit drietal, meld het alstublieft Preloader
Weet u iets over dit drietal, meld het alstublieft
Weet u iets over dit drietal, meld het alstublieft Preloader

Geef uw tip door

Contact opnemen met de politie kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar