Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Nieuwe beelden aanslagplegers Cor P.

Opsporing Verzocht Preloader
stamp-aangehouden

De politie beschikt sinds kort over nieuw beeldmateriaal van de twee verdachten van de liquidatiepoging op Cor P. De Nederlander werd op 4 januari 2022 onder vuur genomen in de Dominicaanse Republiek, maar overleefde de aanslag.

Op de beelden is te zien hoe P. werd achtervolgd door twee mannen op een scooter. Na de aanslag vluchtten de twee weg door de straten van de badplaats Las Terrenas, waarbij ze door meerdere camera’s werden gefilmd.

update
teaser-date

04-07-2023 14:54

Op 28 juni 2023 zijn in Rotterdam en Lelystad twee verdachten aangehouden: mannen van respectievelijk 21 en 20 jaar oud. De politie kwam hen op het spoor mede dankzij een tip die ze ontving naar aanleiding van een uitzending van Opsporing Verzocht.

Kijk ook eens naar