Mogelijk verband tussen dood Tess Abels (38) en drugslab

Op maandagmiddag 22 augustus 2022 werd in Kiel-Windeweer, in de provincie Groningen, het levenloze lichaam aangetroffen van de 38-jarige Tess Abels. Hij had geen vaste woon- of verblijfplaats, maar kwam oorspronkelijk uit Roermond.

Op een terrein aan de Nieuwe Compagnie is op zondag de 21e drugsafval ontdekt en grondstoffen en een installatie waarmee drugs geproduceerd kunnen worden. Bij het vervolgonderzoek op dat terrein werd de volgende middag het lichaam van Tess Abels aangetroffen.

Politieonderzoek in Kiel-Windeweer Preloader
Politieonderzoek in Kiel-Windeweer
Politieonderzoek in Kiel-Windeweer Preloader

Twee aanhoudingen

De familie van het slachtoffer had eind juli voor het laatst contact met hem gehad. De politie houdt er rekening mee dat Tess Abels gebruik kan hebben gemaakt van een andere naam.
Op het terrein aan de Nieuwe Compagnie zijn een man van 68 en een vrouw van 65 jaar oud aangehouden op verdenking van het overtreden van de Opiumwet. Beiden komen uit de gemeente Midden-Groningen.

Help de politie

De politie onderzoekt of er een relatie is tussen het drugslab en het overlijden van Tess Abels. Ook de rol van de aangehouden verdachten wordt onderzocht.

  • Wie heeft informatie omtrent de dood van Tess Abels? Ook als u het slachtoffer mogelijk onder een andere naam kent, hoort de politie heel graag van u.
  • Wie weet of vermoedt waar het slachtoffer tussen 15 juli en 22 augustus 2022 geweest kan zijn en met wie hij mogelijk contact had, al dan niet in relatie tot een drugslab?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar