Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Overval Etos in Winkelcentrum Badhoevedorp

Opsporing Verzocht Preloader

De dader blijft extreem rustig wachten op zijn geld.

update

25 tips, verschillende bellers meldden dat tandpijn een term uit de zuidelijke provincies is. We krijgen graag nog meer concrete informatie over de dader.

Op maandag 18 november 2013 even voor sluitingstijd loopt bij de Etos in Winkelcentrum Badhoevedorp een man de Etos binnen. Hij zegt dat hij tandpijn heeft en krijgt een pijnstiller geadviseerd. Maar dan krijgt de verkoopster te horen dat het een overval is en hij laat een mes zien. De vrouw opent de kassa’s en de dader vertrekt na een tijdje met de buit.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

De overvaller is een twintiger, slank, tussen de 1.70m en 1.75m, blank en bleek en had zoals de verkoopster het omschreven een ‘botterig’ gezicht, met jukbenen die uitstaken. Verder heeft hij lange smalle tanden en een zwart licht snorretje. En het meest opvallende wat hij zei was dat hij tandpijn had in plaats van kiespijn.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Plastic tasje

Hij had een zwarte plastic tas bij zich met daarop in rode letters Coolcat.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandag 18 november 2013 even voor sluitingstijd getuige geweest van de overval bij de Etos in Winkelcentrum Badhoevedorp in Badhoevedorp?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden, de compositietekening en/of het signalement de dader?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader voor of na de overval in Badhoevedorp gezien?

Kijk ook eens naar