Overval kapsalon Sonja’s haarmode aan de Brinkstraat

Opsporing Verzocht Preloader

Bewakingsbeelden filmen de verdachte later op het station in Zwolle.

update

1 tip, maar daarin werd wel een naam genoemd.

Op woensdag 20 maart werd kapsalon Sonja’s Haarmode aan de Brinkstraat in Beilen net voor sluitingstijd overvallen door een man. Hij bedreigde twee kapsters met een schroevendraaier en pakte geld weg uit de kassalade en de mobiele telefoon van een van de kapsters. Daarna nam hij de benen en mogelijk ook weer de trein.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Trein

De politie heeft sterke aanwijzingen dat de vermoedelijke dader van die overval die woensdagmiddag 20 maart rond 17.15 uur al vanuit Assen met de trein naar Beilen is gekomen en daar richting het dorp en de kapsalon is gelopen. Na de overval zou hij even voor 18.30 uur weer in de trein zijn gestapt richting Zwolle.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verdachte

De man heeft een licht getinte huidskleur, is ongeveer 25 jaar, rond de 1.80 m. met een slank postuur en kort donker haar. Die dag was hij gekleed in een grijs vest met capuchon van het merk Chasin. Dat merk stond met grote schuine zwarte letters achterop zijn rug. Daaronder droeg hij een wit T-shirt met rode streep, een viezige spijkerbroek en licht gekleurde sportschoenen, mogelijk witte Nike Air Max.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op woensdag 20 maart getuige geweest van de overval op kapsalon Sonja’s Haarmode aan de Brinkstraat in Beilen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement de verdachte?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de verdachte op station Assen, Zwolle of in de trein gezien?

Kijk ook eens naar