Overval op oude dame in haar woning

Daders forceren rolluik bij achterdeur om binnen te komen

update

Woont u daar in de omgeving? Kijk of u nog kunt helpen!

In de vroege ochtend van dinsdag 24 mei 2016 wordt een oudere dame in haar woning aan de Kerlinge in Sprundel overvallen door twee mannen. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Inbrekers

Op maandagavond 23 mei gaat de bewoonster tegen 22.30 uur naar bed. Sinds haar man enkele jaren geleden overleed woont ze alleen. Midden in de nacht sluipen er twee mannen haar achtertuin binnen. Ze willen blijkbaar per se bij dit huis naar binnen en moeten daarvoor een stevig rolluik bij de achterdeur forceren. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Overval

Eenmaal binnen en op de slaapkamer van de vrouw aangekomen schijnt een van de daders met zijn zaklamp zelfs in het gezicht van de geschrokken en zich slapende houdende vrouw die in haar bed ligt. De mannen zoeken zelfs onder het matras naar geld, terwijl de vrouw zich probeert te verbergen onder het dekbed. Daarna moeten de lades in de kasten eraan geloven grissen ze een horloge en armband mee die op haar nachtkastje liggen. Terwijl een van de daders boven bij het slachtoffer blijft, rent de andere naar beneden, graait de handtas mee en dan gaan ze er vandoor.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement

Er is helaas geen goed signalement van de daders, het enige dat we weten is dat ze accentloos Nederlands spraken en één van hen droeg een soort regencape. Wellicht zijn de gouden armband en het gouden horloge die werden meegenomen, ergens te koop aangeboden. De vrouw had alleen wat boodschappengeld en sieraden in huis, dus de politie vraagt zich ook af of iemand weet waarom ze juist toesloegen aan de Kerlinge in Sprundel. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een vermoeden wie de daders zouden kunnen zijn?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de gouden armband en het horloge te koop aangeboden gezien?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar