Overval op ouder echtpaar

De vrouw (85) is mishandeld, de man (88) onderkoeld

update

Er meldden zich 6 mensen die mogelijk iets verdachts hadden gezien rond die Beekstraat, daar zat nuttige informatie bij voor de rechercheurs. Dank!

In de vroege ochtend van vrijdag 21 oktober 2016 wordt een ouder echtpaar door drie mannen in hun woning in Valkenburg aan de Geul mishandeld en overvallen.

Gevonden door familielid

Omstreeks 08.00 uur worden de man (88) en vrouw (85) door een familielid gekneveld gevonden, op de vloer van hun woonboerderij. De man was onderkoeld, maar vooral de vrouw is mishandeld door de daders. Ze is naar het ziekenhuis vervoerd waar is geconstateerd dat door het gebruikte geweld haar rib is gebroken en meerdere ribben gekneusd zijn. Ook had ze een gebroken pink en veel grote bloeduitstortingen. 

Daders

Er zijn die vroege vrijdagochtend 21 oktober in ieder geval drie mannen in de woning geweest, helaas heeft de politie op dit moment nog geen duidelijke signalementen van hen. Wel is vastgesteld dat deze mannen rond 02.00 uur ’s nachts het huis zijn binnengegaan. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft mogelijk iets gezien of gehoord dat met deze woningoverval te maken kan hebben, geef het door, ook als u denkt dat het misschien niet belangrijk is of vast niet helpt. Liever een tip te veel dan te weinig. 

Buit

De overvallers hebben het huis doorzocht en hebben verschillende spullen van het echtpaar meegenomen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Oproep: Wie heeft over de Beekstraat gereden?

De woonboerderij van het ouder echtpaar ligt vrij geïsoleerd. De enige toegangsweg is de Beekstraat, dat is de enige verbindingsweg tussen Valkenburg aan de Geul en het dorp Schimmert. De politie wil met iedereen in contact komen die in de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 oktober tussen 01.00 uur en 02.30 uur ’s nachts over de Beekstraat heeft gereden. Het is nog niet duidelijk hoe de daders zich verplaatst hebben, maar het kan zijn dat bv. een auto van de daders is gezien, die ze tijdens de overval ergens hebben neergezet.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft in de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 oktober tussen 01.00 uur en 02.30 uur ’s nachts over de Beekstraat gereden? 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar