Overvaller Jumbo pakt geld mee, ziet af van sigaretten

Een opmerkelijk kalme overvaller liet in Kortenhoef twee Jumbo-medewerkers een vuurwapen zien om af te dwingen dat ze hem geld meegaven. Het gebeurde rond 21.15 uur op dinsdag 9 januari 2024 in het filiaal aan de Curtevenneweg.

Toen de slachtoffers dáchten dat het voorbij was, vroeg de dader nog om Marlboro-sigaretten. Maar voordat die bij het geld in de plastic Jumbo-tas zaten, wilde de overvaller ineens die tas hebben en ging hij ervandoor.

Getuigenoproep

De politie hoort graag van u als u die dinsdagavond de overvaller heeft gezien en/of mogelijk iets weet over zijn vluchtroute. Denkt u de man op beeld te hebben dankzij bijvoorbeeld een dashcam of deurbelcamera, upload uw materiaal dan alstublieft via een tipformulier.

Kenmerken

Volgens de twee geschrokken medewerkers heeft de dader een getinte huidskleur. Ook zou hij bruine ogen hebben. Tijdens de overval had de man opvallende sneakers aan: vermoedelijk het model ‘Yeezy Boost 350 VR Black Red’ van Adidas. Herkent u iets aan zijn kleding, postuur of manier bewegen? Meld het alstublieft.

De overvaller droeg vermoedelijk Yeezy-sneakers Preloader
De overvaller droeg vermoedelijk Yeezy-sneakers
De overvaller droeg vermoedelijk Yeezy-sneakers Preloader

Help de politie

Uw tip doorgeven kan op onderstaande manieren.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar