Overvallers mishandelen vrouw (70) en haar hondje

Een 70-jarige vrouw laat op zondagavond 15 oktober 2017 de tuindeur op een kier staan, om haar kat binnen te laten. Maar in plaats daarvan dringen twee overvallers haar woning aan de Sperwerlaan binnen.

update

We kregen 10 reacties, onder andere met namen, maar meer informatie blijft zeer welkom.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Pinpas en code

De vrouw zegt dat ze geen geld heeft, maar dat de overvallers haar sieraden mee mogen nemen. Omdat de vrouw geen contant geld heeft, willen de overvallers haar pinpas en pincode. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Pinbeelden

Terwijl de lange, donkergetinte man bij de vrouw blijft gaat de ander met haar pas pinnen. Waarschijnlijk is hij het die te zien is op beelden bij een automaat van de ABN AMRO, rond 00.30 uur in winkelcentrum de Loper. Opvallend is vooral de pet van H&M die hij draagt. Verder valt op dat hij een getrimd baardje heeft en kleine oorbelletjes. Hij is licht getint en rond de 1.75 meter. Als hij maar honderd euro van haar rekening op kan nemen, steekt hij zijn middelvinger op. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Ringen

Ondertussen is de vrouw in haar eigen huis vastgebonden met tie-wraps en worden haar ringen van haar vingers getrokken. Het zijn best opvallende ringen, misschien herkent iemand ze of zijn ze ergens te koop aangeboden.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar