Pizzabezorger overvallen door twee gewapende mannen

Een pizzabezorger van eethuis Royal in Roermond werd woensdagavond 8 april 2020 overvallen door twee gewapende mannen. De daders hebben de bezorger waarschijnlijk op de Max Guillaumestraat opgewacht.

Toen hij rond 23.30 uur zijn auto parkeerde bij het adres van de zogenaamde klant, werd hij door de daders belaagd met een steekwapen en eisten ze zijn geld.

‘Zachte g’

De mannen waren gekleed in donkere trainingspakken, donkere schoenen en droegen bivakmutsen en handschoenen. Ze waren ongeveer 1.85 meter lang en spraken met een ‘zachte g’.
Nadat het slachtoffer zijn geld aan hen had afgestaan, renden ze naar hun vluchtauto – vermoedelijk een donkere Volvo V40 – en scheurden ze vervolgens weg richting de Stationstunnel.

Telefoontje

De bezorger had voorafgaand het verzoek van de ‘klant’ gekregen om bij aankomst eventjes te bellen. Vrijwel direct na dit telefoontje werd de man overvallen. Vermoedelijk is het telefoonnummer alleen gebruikt om de bestelling te plaatsen.

Getuigenoproep

Vermoedelijk hebben de daders tussen 23.00 en 23.30 uur de bezorger staan opwachten. De politie hoopt dat iemand hen daar bij de flat aan de Max Guillaumestraat heeft gezien.

Meerdere straatroven

In de afgelopen maanden vonden er meerdere straatroven en overvallen plaats in Roermond. De politie sluit niet uit dat er een samenhang is tussen deze incidenten. Heeft u informatie over de daders en/of de incidenten? Neem alstublieft contact op.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Hart onder de riem

Om de pizzabezorger een bericht te sturen, gebruikt u onderstaande link.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar